Glasbewassing en glasreiniging

Glasbewassing en ramen wassen

Uw ramen wassen is niet altijd de meest populaire bezigheid. Toch moet glasbewassing op regelmatige basis gebeuren als u van schone ramen houdt. En wie houdt er nu niet van schone ramen. Iedereen weet dit, maar niet iedereen heeft hier altijd zin in of tijd voor.

Wij nemen de glasbewassing van uw woning of bedrijfspand graag voor u uit handen. Wij wassen ramen zowel binnen als buiten.

Goede glasbewassing lijkt misschien makkelijk, toch is er kennis en ervaring voor nodig. Zo wassen wij al uw beglazing en ramen altijd met osmosewater en werken wij met de beste schoonmaak apparatuur.

Serre-, veranda-, overkapping-, carport-, dakkapel-, boeiboorden-, houtwerk-reiniging behoren ook tot onze werkzaamheden.

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw ramen en andere glazen constructies zoals een serre dak, tuinhuis, veranda, carport, dakramen, schuiframen, etc..

Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. CM Cleaning Groep BV is gespecialiseerd in professionele glasbewassing waarbij ramen wassen van woningen, scholen en bedrijfspanden. U kunt dan weer helder en fris door uw ramen kijken.

Neem contact met ons op als u wilt dat wij uw ramen komen schoonmaken.