Dak reinigen, impregneren en coaten

Dak reinigen

Uw dak reinigen geeft uw pand een geheel verzorgde uitstraling. Echter is dit niet de enige reden om uw dak te laten reinigen. Door uw dak na het reinigen ook meteen te laten impregneren of coaten kunt u naast de schone frisse uitstraling ook meteen genieten van een langere levensduur van het dak.

Het kan voorkomen dat het dak van uw woning of bedrijfspand vervuiling heeft als mossen, algen, vogeluitwerpselen en kalk-zoutuitslag.

Ieder dak reinigen wij met instellingen aangepast aan de ondergrond/dakbedekking. Sommige daken zijn heel bros of gevoelig voor beschadigingen of lekkage.

Voor het reinigen van uw dak zijn er meerdere mogelijkheden en toevoegingen.

Zo reinigen/ontmossen wij uw dak altijd met een hoge temperatuur water, hiermee ontmossen, reinigen wij diep de oppervlakte en zo beperken wij de kans op schade aan de dakpannen of leipannen.

Dak impregneren

Het impregneren van uw dak kan een toevoeging zijn die vuil minder kans geeft om aan te hechten. Zo geniet u langer van een schoon dak en is deze onderhoudsvriendelijk.

Dak coaten

Coaten behoort ook tot de mogelijkheden. Hiermee creƫert u een geheel nieuw uiterlijk aan uw huidige dak middels deze kleurcoating.

Spoelen, wassen en schoonmaken

Na het vakkundig reinigen van uw dak wassen wij altijd de ramen en spoelen het straatwerk schoon van u en eventueel uw directe buren. Ook uw dakgoten zullen wij leeg maken na het reinigen,ontmossen van uw dak.

Voor het reinigen van uw dak hebben wij verschillende pakketten waaruit u kunt kiezen:

  • Dak reinigen basis
  • Dak reinigen inclusief impregneren
  • Dak reinigen inclusief coaten

Ieder project is uniek. Wij vertellen u daarom graag meer over de mogelijkheden voor uw dak. CM Cleaninggroep BV is gespecialiseerd in het reinigen, ontmossen van daken.

Neem contact met ons op voor professionele dakreiniging.